Parlament

Parlament

2021. december 5., vasárnap

Védjük meg gyermekeinket a Mikulás-lobbitól

 

A sorosista NGO-k és a hanyatló nyugat édességgyártó konszernjei által támogatott Mikulás-lobbi aktivistái már a magyar óvodákban és iskolákban is felbukkantak. Piros ruhába öltözött szakállas férfiak, sőt, szakállas nők(!) arról faggatják halálra rémült gyermekeinket, hogy jók voltak-e az elmúlt évben.

Céljuk nyilvánvaló: titokban megfigyelik a gyermekek minden csínytevését, és ha nem a brüsszeliták értékrendje szerint viselkednek, virgáccsal fenyegetik őket. Bezzeg azok a félrevezetett kicsik, akik Soros elvárásainak megfelelően "jól viselkednek", nyugati édességgyárak által külön erre a célra előállított, súlyosan egészségkárosító édességeket kapnak jutalmul, ami korai elhízáshoz és fogaik elromlásához vezethet.

Egyre több óvodában és iskolában tartanak úgynevezett "Mikulás-ünnepségeket", melyeken a gyerekeknek a szülők megkérdezése nélkül kötelező részt venniük. A televízióból, az internetről árad a Mikulás-lobbi gyermekeink lelkét mérgező propagandája.

Nyilvánvaló, hogy a globalista Mikulás-lobbi célja gyermekeink lelkének megszerzése, megmérgezése. Családbarát keresztény kormányunk ezt nem tűrheti, ezért népszavazást kezdeményez, melyen az alábbi kérdéseket teszi fel a választópolgároknak:

  1. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül Mikulás-ünnepségeket tartsanak?
  2. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára a Mikulást népszerűsítsék?
  3. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló Mikulást ábrázoló médiatartalmakat korlátozások nélkül mutassanak be?
  4. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek olyan médiatartalmakat jelenítsenek meg, melyben a Mikulást természetfeletti erővel felruházott lényként, a jó- és rosszcselekedetek egyedüli bírájaként ábrázolják?
Bízunk abban, hogy a népszavazás nyomán családbarát kormányunk erős felhatalmazást kap arra, hogy gátat vessen a sorosista Mikulások magyarországi gyermekromboló tevékenységének. A népszavazás lebonyolítására 2022 áprilisában, az országgyűlési választások helyett kerül sor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése