Parlament

Parlament

2022. február 28., hétfő

Chipháború

Putyin elnök gondterhelten ráncolta homlokát. Hát már Viktorban is csalódnom kellett - sóhajtotta. Nincs más választásom, be kell vetni az Overkillt.

A légi és szárazföldi erők egyesített főparancsnoka, egy ötcsillagos tábornok egy vörösesbarna műbőr táskát tett az elnök elé, olyasfélét, mint a '70-es évek diplomatatáskái. A tábornok nyakában lógott egy kulcs, Putyin nyakában fityegett a másik. A két kulcsot a zárba illesztve és egyszerre elforgatva felnyílt a táska, melyben mindössze egy fémdoboz volt, a tetején egy átlátszó védőkupakkal fedett vörös gomb. Az elnök feltörte a kupakot és némi hezitálás után egy határozott mozdulattal megnyomta a gombot. A folyamat beindult, már nem áll hatalmamban megállítani - mondta a tábornoknak.

Biden ebéd utáni szunyókálását az Oval Office vörös telefonjának agresszív csörgése szakította meg. A vonal végén a nemzetbiztonsági főtanácsadó izgatott hangját hallotta: Elnök úr, az oroszok aktiválták az Overkillt! Mi ilyenkor a protokoll? - kérdezte a még mindig kissé kótyagos Biden. Azonnali hatállyal indítanunk kell az Armageddon folyamatot, sietek Önhöz a vezérlő konzollal.

Egy tablet-méretű érintőképernyővel lépett a főtanácsadó az elnöki irodába és az elnök elé tette. Mi is a jelszó? - kérdezte Biden. A főtanácsadó rosszallóan csóválta a fejét: Hát a legkisebb unokája keresztneve, elnök úr. Az elnök belépett a rendszerbe és a képernyő közepén megjelenő halálfej-ikont egy határozott mozdulattal jobbfelé húzta. "Armageddon activated!" jelent meg a képernyőn.

Egy kis európai ország fővárosában, Budapesten furcsa dolgok kezdtek történni. Mindazok, akiket Szputnyik vakcinával oltottak be, furcsa, alvajáró szerű állapotban ellepték az utcákat. Zombiszerű mozgással azokat az embertársaikat keresték, akiket a szemük előtt megjelenő vörös célkereszt megjelölt. Mindannyian valami korábban soha nem érzett földöntúli erőt éreztek izmaikban, és leküzdhetetlen vágyat, hogy a megjelölt embertársaik nyakát kitörjék.

De megindultak a Pfizer vakcinával oltottak is, furcsa módon az ő szemük előtt is megjelent egy célkereszt, és ők is érezték az ellenállhatatlan ölési vágyat. És bekövetkezett az összecsapás, a szputnyikosok és a pfizeresek ádáz küzdelme. Hamarosan vértől lett iszamós a Nagykörút, az új labdarúgó stadionok zöld gyepszőnyege, a gyárak, kórházak, iskolák termei és folyosói. Mindössze néhány órát tartott a zombiőrjöngés, Budapest utcáit Szputnyikkal és Pfizerrel oltottak tetemei borították el.

Hszi elnök békésen kortyolgatta teáját az elnöki palota erkélyén, amikor megcsörrent Huawei telefonja. Ezt a számot csak a hadsereg főparancsnoka ismeri. Mi olyan fontos, hű tábornokom? - kérdezte az elnök. Az oroszok aktiválták az Overkillt, az amerikaiak pedig az Armageddont. Végigfutott a folyamat? - kérdezte Hszi elnök. Igenis, elnök úr, minden orosz és amerikai alvó ügynök halott, pár óra alatt likvidálták egymást. Azt hiszem, lassan mi is elindíthatjuk a Mennyei Boldogság akciót. Szerintem is itt az ideje, tábornok, hozhatja a Selyemlótuszt.

A Selyemlótusz egy speciális kínai technológián alapuló vezérlő szerkezet volt, mely a kínai elnök hangmintája, írisz-mintázata és a kilélegzett levegőből vett DNS-minta alapján azonosította az elnöki parancsot és aktiválta a Sinopharm vakcinákba rejtett chipeket, így a világ minden Sinpharmmal beoltott embere, potenciális kínai alvó ügynök életre kelt. Megindultak, és szerte a világon elfoglalták az összes üzleti, kormányzati és média-pozíciót. A világon megszűnt a háborúskodás. Kína megnyerte azt a chipháborút, melyet egy három évvel korábban kifejlesztett vírussal indítottak el. Jól tudták, hogy az oroszok és az amerikaiak csak arra várnak, hogy egy világjárvány apropóján védőoltásnak álcázott chipekkel potenciális alvóügynököt csináljanak minden beoltottból. Kína is kifejlesztette saját chipjét, és milliószámra oltotta be vele az embereket. A lényeg a jó időzítés volt, de ebben a kínaiak már négyezer éve nagyon jók.

Az emberiség számára megérkezett a Mennyei Boldogság korszaka.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése