Parlament

Parlament

2020. július 30., csütörtök

Kamuvideó, nemzeti konzultáció

Már több mint egy hónapja ezzel a videóval próbálja bizonyítani a kormányoldal, hogy a bukott baloldal, mely nem saját nemzete, hanem idegen érdekek kiszolgálója és minden alkalmat megpróbál megragadni, hogy elhallgattassa a magyar Magyar embereket, szóval ezek a libernyák senkiháziak nem átallják még a postaládákból is kilopkodni a nemzeti konzultációs íveket.
Íme a videó:


A filmen az látszik, hogy egy nő odamegy egy postaládához, kivesz belőle egy A4-es méretű, a végén leragasztott, vastag borítékot.

Nos, a mostani nemzeti konzultációs kérdőíveket feleakkora, A5-ös borítékban kézbesítik, tudom, mert a mi háztartásunkba is érkezett belőle 4 darab. (A 7 éve Izraelben élő Orsi is kapott, de már az asszonynevére: Baruch Orsolya).
Szegény Korózs Lajos mennyit kapott kamuvideója miatt, mert lépre csalta egy beteges hazudozó, közben pedig egy nyilvánvalóan fals videóval házalt ma reggel is a közszolgál(l)ati híradó.
Egy kis adalék a média párhuzamos valóságaihoz
Technológiailag az úgynevezett deep fake videó technika már beérett: bárkit be lehet kopírozni bármilyen jelenetbe. Ebben a videójelenetben például Tom Hanks helyett John Travolta játssza a főszerepet a Forest Gump-ban. Szerintem a 2022-es választások kamuvideóiban már ez a technológia fogja játszani a főszerepet.
Viszont addig se dőljünk be a teljesen nyilvánvaló és átlátszó csalásoknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése