Parlament

Parlament

2017. május 19., péntek

Beavatás

Nem hallgathatok tovább!
Most már úgyis lassan mindenre fény derül, kiderült, hogy szinte az egész Európai Parlamentet a Tudjukki pénzeli. Korábban voltak a magyar civilek, meg az akadémikusok, és persze a világ Nobel-díjasai, de
most már mindenki Tudjukki kottájából játszik.
Kiléptünk a fényre, és ez így van jól.
Én is megszegem hallgatási fogadalmamat. Bori diplomaavatási ceremóniájáról szóró posztomban még csak ironikusan célozgattam arra, hogyan vált elsőszülöttünk Soros-katonává, de most már bevallhatom: bizony ez volt a teljes igazság!
Mi szülők is részt vehettünk Bori beavatási szertartásán. Hogy milyen egy ilyen szertartás? Nem változott évszázadok óta, amióta a Tudjukkik uralják a világot. Hogyan is írja le Péterfy Gergely a Kitömött barbárban:

"Megjelent válla fölött a szertartásmester fekete maszkban és köpenyben, és olyan dübörgő hangon szólította fel, hogy vessen számot sorsával, hogy elhűltek tagjai...Aztán a fejére ismét kámzsa került, a frater terribilis kézen fogta, felbotorkáltak a lépcsőn, s egy nyikorgó, kétszárnyú ajtón át, amely mögül gyertyabélszag és padlóviasz illata áradt, egy nagy terembe léptek, ahol Angelo megérezte, hogy sok szem mered rá. Hallotta légzésüket, ízületeik roppanását, a ruhák súrlódásait. Kérdések és utasítások hangzottak el: a hangon hallatszott, hogy felolvassa a mondatokat. Végigjárta a három kört, amely a vándorlását és világi bolyongását jelképezte, feltették neki a kérdéseket, amelyet minden beavatandónak feltesznek, s amikor mindenre helyesen válaszolt, lekerült a fejéről a kámzsa, és meglátta a szívének szegeződő kardokat."

Maszkom mögé rejtett kamerámmal is sikerült megörökítenem az eseményt, íme:

Bori tarkójába, közvetlenül a kisagy alá ültették be azt a csipet, melyen keresztül az utasításokat kapja.
Észrevettétek ugye, hogy a Soros visszafelé olvasva is ugyanaz, akárcsak a 666. Ne reménykedjetek abban, hogy ez véletlen.
Készen állunk, csak a jelre várunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése