Parlament

Parlament

2014. február 7., péntek

Simon, mit csináltál, Simon, mit csináltál?

"Bozsik, mit csináltál, Bozsik, mit csináltál?" siránkozott a tragikus berni magyar-német világbajnoki döntőn az épp most 92 éves Szepesi György, amikor Bozsik átadását Rahn elcsípte és berúgta a németek győztes gólját.
Mindez a Simon Gábor-ügyről jutott eszembe. Az újszülötteknek, akiknek minden hír új: az MSZP alelnöke évek óta mintegy negyed milliárd (!) forintnak megfelelő devizát tartott egy osztrák bankszámlán, és ezt évek óta nem tüntette fel vagyonnyilatkozatában. Azt állítja, elfelejtette.
Forrás: Index - Napirajz
Korábban a Fideszre volt jellemző, hogy közvetlenül a választások előtt tolnak el valamit. Volt a Magyar Vizsla ügy (a "független" lap fax-száma megegyezett Rogán Antal fax-számával), az MSZP szerverének meghekkelése, vagy Mikola István otromba elszólása.
Simon lemondott párttagságáról, képviselőségéről és az MSZP-ben betöltött minden funkciójáról, de a pénz forrásáról csak annyit volt hajlandó elárulni, hogy legálisan jutott hozzá. Mesterházy ehhez a magyarázathot csak annyit fűzött hozzá, hogy Simon már magánember, nem tartozik az MSZP-nek magyarázattal.

Muhahaha.
Én meg a Pa-dö-dővel együtt énekelem:

Kéne már valami védősisak,
Mert egyre kevesebben vagyunk normálisak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése