Parlament

Parlament

2011. június 5., vasárnap

Agárd - időgép

Nem gondoltam volna ezelőtt két évvel, amikor a VEIKI-vel a gondok kezdődtek, hogy 2011-ben még az agárdi üdülőben tartjuk szokásos tavaszi "brigádbulinkat". 30 éve járunk Agárdra, most már olyan ez nekem, mint egy időutazás.
1981-ben mindössze egy három szobából és közös helyiségekből álló épület állt az egyébként önkormányzati tulajdonú telken, melyet később két faházzal egészítettek. ki. A régi épület helyén aztán egy új, de továbbra is könnyűszerkezetes épületet emeltek, melyben négy négyágyas szoba és közös helyiségek (fürdők, konyha) voltak, és a faházakat is összeépítették, kibővítették. Kb. 15 évvel ezelőtt aztán újabb korszerűsítés következett: a nagy épületben három, konyhával és fürdővel ellátott négyszemélyes apartmant alakítottak ki, hasonlóan a faházban is két kétszemélyes apartmant.
Az agárdi üdülőben évente kétszer, tavasszal és ősszel tartottunk brigádbulit, de legalább ötször nyaraltunk is itt egy vagy két hetet. Összes gyermekem és kollégáim összes gyermeke majd később unokája járt itt baba korában. Most megint három újabb unoka jelenléte emelte az összejövetel fényét.


A baloldali képen a kis Laura, Saci kolléganőm második unokája látható (aki 15 évvel követte testvérét). A középső képen Benkovics Gábor Zsombor nevű, míg a jobboldalin Bölsei Attila Jázmin unokája.
A közös bográcsolás a régi összejövetelek emlékét idézte, remélem, még lesz alkalmunk egy párszor így összejönni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése