Parlament

Parlament

2024. április 13., szombat

Magyar Péter hatása a közösségi médiára

Igazából Magyar Pétert csak a Facebookon követem, ahol túllépte a 250 ezer követőt és naponta 2-3-szor posztol, valamint minden róla szóló posztra csípőből visszatüzel. Ugyanakkor a Megafon háza táján mintha egy kis zavar lenne észlelhető, hisz kiabálnak rá fűt-fát-bogarat: asszonyverő, női napszemüveget hord (!), puhapöcsű és a barátnője kikotyogta, hogy a grafikus csapata részben külföldi, vagyis: D.O.L.L.Á.R.B.A.L.O.L.D.A.L!

Trombi elemében van


A CÖF-nek arra futotta, hogy Fekete Győrt lecserélték Magyar Péterre

Magyar Pétert ez nemigen zavarja, sőt, inkább mintha élvezné is a dolgot. Ráadásul egy gyönyörű, napsütéses szombat délutánon simán összehozott egy százezres tüntetést a Kossuth térre.

Nos, Magyar Péter csütörtökön egyik Facebook-posztjában megosztotta egyik dalomat, a Karmelita-dalt. Nekem csak azt tűnt fel, hogy érkezni kezdenek a megjegyzések a dalhoz, aztán több ismerősöm is felhívta a figyelmemet a megosztásra.

Nos ezzel a megosztással a dal napi nézettsége elérte az 52 ezret, amivel az eddig 112 ezres napi nézettségi rekordot tartó TESCO-dal után a második helyre került, össznézettségével (eddig 120 ezer) pedig a TESCO-dal és a Kipcsak-csacsacsa után a harmadik helyre kúszott fel. 

Dalaim napi nézettsége (katt a nagyobb felbontáshoz)

A Karmelita dal 1800 lájkjával is feljött a második helyre.

Ráadásul az a megtiszteltetés ért, hogy valaki a dalomat az eredeti szöveg megtartásával rap-esítette.
Hallgassátok meg hát először az eredeti dalt, aztán a rap-es változatát.

---

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése