Parlament

Parlament

2011. március 22., kedd

Osztálysí Schladmingban


Az ötévenként megrendezett osztálytalálkozóink mindig 2-3 naposak szoktak lenni. Persze évente legalább egyszer külön is össze szoktunk jönni egy-egy beszélgetésre. De arra még nem volt példa, hogy közös síelést rendezzünk.
Az ötlet László Mikitől eredt, kb. három hete kezdte szervezni, először kb. tíz jelentkező volt, aztán a folyamatos időpontegyeztetés, több mint 200 email (az Akadémia eldöntötte: így kell írni magyarul az e-mail-t) után hatan maradtunk, a szervező mellett Pikler Kati, aki a szállást szerezte, Albert Gábor ifjú nagyapa, Skardelli Gyuri két megtervezendő épület között, Kertész Miki egyenesen Bécsből és persze én.
Az egy hónappal ezelőtti családi nassfeldi síelés nagyon jó volt ugyan, de a kedvezőtlen idő és a Petrához való alkalmazkodás miatt maradt még bennem energia 4 nap síelésre.
Nem pályaszálláson laktunk, így naponta autózni kellett, de nagyon jól éreztük magunkat: esténként főztünk, szaunáztunk, társasjátékoztunk, jókat dumáltunk. Az idő folyamatosan javult, így dramaturgiailag is jól felépített sítúrában volt részünk. Csak megköszönni tudom az ötletgazdának és főszervezőnek, és persze mindenkinek, aki résztvett ebben a régi osztálykirándulásokat idéző akcióban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése