Parlament

Parlament

2020. november 3., kedd

Hírhamisító Papp Dániel folytatja az ámokfutást

Tegnap rekordszámú koronavírusos beteg hunyt el Magyarországon: 84-en voltak, és 3989 új fertőzöttet regisztráltak. Ez már felsőbb szinten is kiverte a biztosítékot, este újabb szigorításokat jelentettek be: éjszakai kijárási tilalom, szórakozóhelyek bezárása (mondjuk a holnapi BL-meccs meg lesz tartva), ingyenes parkolás.

A reggeli híradó azonban változatlanul a régi lemezt játssza, tessék csak nézni:

Íme a közszolgálati híradó által közzétett táblázat:

Ha rákattintasz, még nagyobb lesz
Vagyis még mindig azzal trükköznek, hogy a március elejétől számított összesített adatokat közlik, ahelyett, hogy a pillanatnyi napi halálozást mutatnák. Egyből kiderül, hogy éllovasokból sereghajtók lettünk:
Kattints rá, és még nagyobb lesz
Jó, a diagramra nem vettem fel Csehországot, mert onnan tényleg horror adatok jönnek, de a híradó által felsorolt többi ország közül nálunk a legrosszabb a helyzet.
Amit a közszolgálati híradó művel, az már közveszélyes, nagyjából a vírustagadókkal és Donald Trumppal van azonos színvonalon.
Hát vírustagadó facebook-ismerősöm nekem is van egy pár, íme egy idézet az egyik posztból:

"Ne féljetek a hazug tv-hírek miatt a koronás baromságtól. Egyetek sok tormát, hagymát, fokhagymát, mézet, propoliszt, és aki teheti és nem vezet igyon naponta 2-3 pohár jó erős főzött pálinkát, vagy aki nem ihat, az gyömbéres teát igyon vagy káposztalevet, legyetek jó kedvűek, és cimboráljatok csak optimista ép eszű emberekkel, és kutya bajotok sem lesz soha, és meglátjátok se maszk nem kell nektek, se orvos, se pap, senki soha. Már csak összetartás kell, ember-az emberrel a megvezető rendszar ellen. A tv-t pedig vessétek ki az ablakon is,ha sok benne a baromság. Legyetek szeretve, egyéb minden kialakul. Aki pedig ennek az ellenkezőjét vallja ,azokat kerüljétek el, mert megfertőzi az agyatokat a hülyeségeivel, s annak értelme pedig igazán semmi."

Szóval drága barátaim, ha a közszolgálati híradó a Facebookon vagy a Twitteren sugározna, már rég letiltották volna őket. Én viszont csak egyet tehetek: kiteszem ide egy két évvel ezelőtt készült dalomat:

---

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése